Om Målerikontroll

Din målerikonsult

Vi kvalitetssäkrar era entreprenader! Vi erbjuder konsulttjänster för allt inom yrkesmåleri. Allt från idé till avslutat projekt.

Som beställare skall du känna dig trygg i dina entreprenader. Vår tanke är att ni som beställare ska få hjälp under hela projekttiden, från idé till slutbesiktigad och överlämnad entreprenad.

Vi utför löpande kontroller under entreprenadstiden för att fastställa att kvalitet och utförande motsvarar kundens förväntningar och/eller branschregler och Hus-AMA. Jens Berkler är av SBR godkänd besiktningsman och vi utför status- entreprenads- och garantibesiktningar.

Företagets hemvist är Stockholm men vi åtar oss uppdrag i hela Sverige.

Kontakta oss så ser vi till att hitta en lösning som passar just era önskningar, förväntningar och ändamål.

Målerikontroll Stockholm AB som tidigare gick under namnet Berkler Konsult Måleri & Fönster AB är ett konsultföretag startat 2012.

Målerikontroll Stockholm AB har alltid flera pågående projekteringar och entreprenader igång.

Kompetens från byggbranschen finns i företaget sedan tidigt 90-tal i form av målerientreprenör, arbetsledare på olika entreprenadföretag samt på senare år som besiktningsman, byggledare och målerikonsult.

Målerikontroll Stockholm AB har kompetens inom allt förekommande inom ytrkesmåleri, Färgsättningar, underhålls- och bevarandeplaner. Rot-projekt och nybyggnation.

Bevarande av fönster och äldre måleri ligger oss varmt om hjärtat och är en stor del av vår verksamhet. Det är fantastiskt att få vara med och bevara det kulturarv som faktiskt finns i våra äldre byggnader.

Men där man efter noggrant övervägande och beslut väljer att byta fönster så är vi så klart med att genomföra det på bästa sätt genom upphandling och kontroll.